Óvodai csoportjaink három épületben várják a 3-7 éves gyermekeket, a világ minden tájáról. Nemzetközi csoportjainkban az oktatás-nevelés elsődleges nyelve az angol.

Intézményünk minden szempontból gyermek- és családközpontú, a szülőkkel szorosan együttműködve dolgozunk a gyermekek fejlődésén. A játék a korai gyermekkor legfontosabb fejlesztő tevékenysége, ehhez igazodva a korai tanulásnak-fejlesztésnek is játékalapúnak kell lennie. Egy olyan intézmény, mely családias, “otthonszerű” tanulási környezetet képes teremteni a gyermekek számára formális oktatásuk első évei alatt, erős alapokat tud biztosítani a gyermek későbbi iskolai évei számára.

Egy óvodáskorú gyermek részére az egyik legmeghatározóbb tényező a stabilitás és a kiegyensúlyozott háttér. Kisgyermekkori éveik alatt mindenek felett arra van szükségük, hogy biztonságban és szeretve érezzék magukat. Annak érdekében, hogy a hozzánk járó gyermekek számára ezt biztosítani tudjuk, pedagógusaink 3 éven át csoportjaikkal maradnak, ezzel is egymásra épülő nevelési-oktatási programot kínálva a családok számára.

Napjaink versenyorientált világában minden szülő elsődleges célja, hogy gyermekének a lehető legmagasabb színvonalú oktatást biztosítsa. Mi abban hiszünk, hogy a tanulmányi sikerek alapvetően a tanulás szeretetéből fakadnak, és abból a gyermeki vágyból, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világot. Ha egy gyermek számára olyan körülményeket biztosítunk, mely az önálló gondolkodásra serkenti, úgy lényegében bármit képes megérteni és elsajátítani.

 

jelentkezés   látogatás