Munkatársaink

Munkatársainkat szigorú szabályok szerint választjuk ki, figyelembe véve végzettségeiket, tapasztalataikat, angol nyelvtudásokat és természetesen személyiségüket. Kis létszámú csoportjainkban pedagógusaink minden gyermek fejlődését nyomon követik.

Kovács Ildikó

PARAGINÉ ÉBEL EMESE

fenntartó

Paraginé Ébel Emese vagyok, három kisfiú édesanyja. Az óvodát 2009-ben alapítottam, célom egy olyan intézmény létrehozása volt, mely a gyermekek egyéni igényeire fókuszál. Mind magyar, mind külföldi családok számára szeretnék egy olyan helyet biztosítani, mely nemcsak minősági oktatást kínál, hanem igazi baráti közösséget is formál. Az UTR a munkám és a hobbim is egyben!

Kovács Ildikó

KOVÁCS ILDIKÓ

ÓVODAPEDAGÓGUS

Kovács Ildikó vagyok, Magyarországon születtem, diplomámat óvodapedagógia szakon a Zsámbéki Tanítóképző Főiskolán szereztem. 1992 óta dolgozom óvónéniként, az elmúlt 16 évben pedig nemzetközi óvodákban. Nagyon szeretek kreatívkodni, a gyerekekkel bolondozni és új ötleteken gondolkodni!

Kata Galambos

GALAMBOS KATA

ÓVODAPEDAGÓGUS

Galambos Kata vagyok, első diplomámat magyar és skandinavisztika szakon szereztem. 6 évvel ezelőtt azonban úgy döntöttem, kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni, így magyar és külföldi óvodákban helyezkedtem el, évekig éltem Írországban. Óvodapedagógusi tanulmányaimat az idei évben fejezem be, de gyerekjóga oktatói képesítéssel is rendelkezem. Az angol mellett németül, svédül és hollandul beszélek. Szeretek kirándulni, főzni, és természetesen jógázni.

oláh dragana

óvodapedagógus

bertalan beáta

asszisztens

forgács judit

asszisztens

ramona wenthworth kyoko

asszisztens

bombicz-barta zsuzsanna

ASSZISZTENS

Laure May Jerkovich

asszisztens
Asuka Nakano

 

ASUKA NAKANO

ASSZISZTENS

A nevem Asuka Nakano, Japánban születtem és nőttem fel. Tornatanárként végeztem egy Japán egyetemen. 11 éve élek Magyarországon férjemmel és 8 éves kisfiammal. Több óvodában is dolgoztam az évek során, mind japán, mind angol nyelvűben egyaránt. Idén a japán oktatás tervezése és kivitelezése is a feladatom lesz. Szabadidőmben szeretek családommal együtt utazni és új élményekkel gazdagodni!

 

Vörös Bernadett

asszisztens

teresita almendros estabillo

ASSZISZTENS

Rakuscsinecz Nóra

Nagy Edit

 

info@undertherainbow.hu  • +36 30 231 81 81 +36 1 274 72 02  
1029 Budapest, Feketerigó u. 20.