Angol nyelvű óvoda és bölcsőde

Óvodánk Budapest 2/A kerületének csendes, nyugodt részén helyezkedik el gyönyörű erdős környezetben, 5 perc autóútra az Amerikai és a Francia Iskolától. Nemzetközi voltunknak köszönhetően sok országból érkeznek hozzánk családok, igazi multikulturális környzetet teremtve az óvodában. Közös nyelvként az angolt használjunk, melynek köszönhetően a más anyanyelvű gyermekek is elsajátítják a nyelvet óvodás koruk végére.

Az óvoda létrehozásával elsődleges szándékunk az volt, hogy egy olyan oktatási intézményt hozzunk létre, mely amellett, hogy valóban gyermek- és családcentrikus, a gyerekek egyéni igényeihez és képességeihez igazodik. A sok színes gyerekprogram mellett évente többször szervezünk programot a teljes család számára, hogy ezen alkalmak segítségével egy igazi, élő közösséget formálhassunk minden tanév során.

Az intézmény a kislétszámú csoportok híve, csoportonként 12-15 gyermeket fogad. Mivel óvodánkból a gyermekek jelentős része valamely nemzetközi iskolában fogja általános iskolai tanulmányait folytatni, számunkra rendkívül fontos, hogy minden gyermek a megfelelő iskola oktatási rendszerét figyelembe véve készüljön az iskolára. Éppen ezért egyéni tanterv alapján dolgozunk, összeolvasztva a magyar és a nemzetközi óvodai nevelés aspektusait.

 

info@undertherainbow.hu  • +36 30 231 81 81 +36 1 274 72 02  
1029 Budapest, Feketerigó u. 20.